Είσαι ο Μελλοντικός μας Ηγέτης; Πιστεύεις ότι έχεις προοπτικές; Αναζητάς κάτι παραπάνω από «μία ακόμα δουλειά», αλλά να ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένεια με σκοπό;

Στον Όμιλο Sani/Ikos παίρνουμε την έννοια της Φιλοξενίας πολύ σοβαρά και μέσα από την τροχιά ανάπτυξης στην οποία βρισκόμαστε, έχουμε διαπιστώσει ότι οι Άνθρωποι μας αποτελούσαν και αποτελούν, τη δύναμη που οδηγεί την εξέλιξη μας.

Καθώς μεγαλώνουμε και επανασχεδιάζουμε το μέλλον, με νέα ανοίγματα ξενοδοχείων σχεδόν ετησίως, ο σκοπός μας παραμένει ίδιος, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας Μαγικές στιγμές, ως τα Κορυφαία Παγκοσμίως Family & Beach ResortTM.

Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, δεν είναι εύκολο να παράξεις Μαγεία, για αυτό το λόγο το να γίνει κάποιος μέλος της Ομάδας του Ομίλου Sani/Ikos, σημαίνει ότι αυτομάτως μεταμορφώνεται σε «αυτόν που κάνει τη διαφορά» και αυτή είναι μία ευθύνη που έχουμε μάθει να τιμάμε.

Αν λοιπόν ονειρεύεσαι μία δυναμική καριέρα στη Φιλοξενία, αναζητάς να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό, να αναπτύξεις ουσιαστικές σχέσεις και να εξελιχθείς ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, σε ένα ασφαλή, δυνατό και βιώσιμο οργανισμό, τότε μπορεί να είμαστε το ιδανικό μέρος για εσένα.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Έναν Οργανισμό που νοιάζεται

Γνωρίζουμε ότι ο Όμιλος μας ευδοκιμεί όταν οι άνθρωποι του, το περιβάλλον και οι τοπικές κοινωνίες στις οποίες ζει και αναπνέει, ευδοκιμούν. Για αυτό το λόγο έχουμε βαθιά δέσμευση και αφοσίωση σε θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής διακυβέρνησης. Πιστέψτε μας, δεν το λέμε απλά, το κάνουμε πράξη και μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες των δράσεων μας στην Αναφορά Environmental, Social & Governance Report 2021.

Όχι απλά «μία ακόμα δουλειά»

Με πάνω από 4.500 μέλη στην ομάδα μας, ξέρουμε ότι το να εργάζεσαι μαζί μας είναι εμπειρία ζωής. Στην ετήσια έρευνα Ικανοποίησης και Δέσμευσης συνεργατών, οι συνάδελφοι μας τοποθετούν τις «εργασιακές σχέσεις» και την «εργασία με νόημα» στους Νο. 1 παράγοντες που απολαμβάνουν και τους συνδέουν με τον Όμιλο μας. Αισθανόμαστε πραγματικά ευτυχείς να είμαστε το μέρος όπου οι άνθρωποι συνδέονται για μια ζωή,  δημιουργούν σχέσεις ουσίας και η δουλειά που κάνουν σημαίνει τόσα πολλά, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ίδιους του συναδέλφους.

Δυνατότητές Ανάπτυξης

Νιώθεις πως έχεις προοπτικές και δυνατότητες για περισσότερα στην επαγγελματική σου πορεία; Αν ναι, εμείς έχουμε τα εργαλεία να σε βοηθήσουμε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Με μία πληθώρα εκπαιδευτικών, αναπτυξιακών και εργασιακών ευκαιριών, σου δίνουμε όλα τα εργαλεία και το περιβάλλον που χρειάζεσαι για να αναπτυχθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Εργασιακή Ασφάλεια

Είμαστε εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουμε, για κοντά μισό αιώνα πλέον. Όταν λοιπόν μπαίνεις σε έναν οργανισμό που ηγείται στον κλάδο του, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσεις για τα θεμελιώδη. Όσο λοιπόν εσύ, θα είσαι αφοσιωμένος να μαθαίνεις τη Mαγεία της Sani/Ikos, εμείς θα βεβαιωνόμαστε ότι ο Όμιλος μας παραμένει ένας δυναμικός και ασφαλής οργανισμός, που θα σου επιτρέπει να εξελίσσεσαι μαζί του.

Λοιπόν, ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ;

Ανακάλυψε το επιλέγοντας τη μελλοντική σου θέση στον Όμιλο Sani/Ikos
Μενού