Καριέρα στον Όμιλο Sani/Ikos

Ξεκίνα την καριέρα στον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα με διεθνή ανάπτυξη

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ

Στον Όμιλο Sani/Ikos μεγαλώνουμε και επανασχεδιάζουμε το μέλλον με νέα ανοίγματα ξενοδοχείων, σχεδόν σε ετήσια βάση. Όμως ο σκοπός μας παραμένει πάντα ίδιος: Να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας απαράμιλλες στιγμές φιλοξενίας στα κορυφαία και βραβευμένα παγκοσμίως Family & Beach resorts μας. Γι’αυτό και οι άνθρωποί μας αποτελούν πάντα τη μεγαλύτερη δύναμη εξέλιξής μας.

Η εμπειρία Sani/Ikos
μέσα από τα μάτια των ανθρώπων μας

Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, δεν είναι εύκολο να παράξεις μαγεία, για αυτό το λόγο το να γίνει κάποιος μέλος της Ομάδας του Ομίλου Sani/Ikos, σημαίνει ότι αυτομάτως μεταμορφώνεται σε «αυτόν που κάνει τη διαφορά» και αυτή είναι μία ευθύνη που έχουμε μάθει να τιμάμε.

Αν λοιπόν ονειρεύεσαι μία δυναμική καριέρα στη Φιλοξενία, αναζητάς να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό, να αναπτύξεις ουσιαστικές σχέσεις και να εξελιχθείς ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, σε ένα ασφαλή, δυνατό και βιώσιμο οργανισμό, τότε τότε ο Όμιλος Sani/Ikos είναι το ιδανικό περιβάλλον να ξετυλίξεις τα ταλέντα σου.

ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ

ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ

Γνωρίζουμε ότι ο Όμιλός μας ευδοκιμεί όταν οι άνθρωποι του, το περιβάλλον και οι τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, ευδοκιμούν. Για αυτό το λόγo έχουμε βαθιά δέσμευση και αφοσίωση σε θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Διακυβέρνησης. Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα μας στη βιώσιμη λειτουργία των ξενοδοχειακών μας μονάδων, την ανάπτυξη και υποστήριξη των ανθρώπων μας, των τοπικών οικοσυστημάτων και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Τα εντυπωσιακά μας αποτελέσματα έγιναν πραγματικότητα χάρη στην πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων του Ομίλου Sani/Ikos.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΑΘΗΣΗ

& ΕΞΕΛΙΞΗ

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Στον Όμιλο Sani/Ikos δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου μπορείς να αναπτύξεις στο μέγιστο τις ικανότητές σου. Διαθέτουμε όλα τα μέσα για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις. Μέσω μιας πληθώρας εκπαιδευτικών, αναπτυξιακών και εργασιακών ευκαιριών, παρέχουμε όλα τα εργαλεία και το περιβάλλον που χρειάζεσαι για να αναπτυχθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

& ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το αναπτυξιακό πλάνο του Ομίλου μας, περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων πολυτελών θερέτρων σχεδόν σε ετήσια βάση, τα οποία πρόκειται να δημιουργήσουν πολυάριθμες, νέες θέσεις εργασίας και προοπτικές διεθνούς καριέρας, σε μοναδικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες στη Μεσόγειο, τον κορυφαίο παγκοσμίως τουριστικό προορισμό.

Περισσότερες από 3.000 νέες θέσεις εργασίας αναμένεται να δημιουργηθούν τα επόμενα 3 χρόνια στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ως μέλος του Sani/Ikos Group, του φορέα που ηγείται στον κλάδο του, έχεις εξασφαλίσει το εργασιακό σου μέλλον. Όσο λοιπόν εσύ, θα είσαι αφοσιωμένος στην εργασιακή σου ανάπτυξη, εμείς θα διασφαλίζουμε ότι ο Όμιλός μας παραμένει ένας δυναμικός και ασφαλής οργανισμός, που εξελίσσεται διαρκώς μαζί σου.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

Τα προγράμματα “Guest Star” & “Star Performers” σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη συγκεκριμένες διαδικασίες για κάθε σεζόν, με στόχο την επιβράβευση των συναδέλφων μας για την προσφορά εξατομικευμένων εμπειριών στους επισκέπτες μας καθώς και την επίτευξη εξαιρετικής απόδοσης σε όλα τα επίπεδα. Οι επιβραβεύσεις των ανθρώπων μας πραγματοποιούνται δύο φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν, στα ξενοδοχειακά μας συγκροτήματα.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΤΗΤΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι θα βιώνουν ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη. Έχουμε δημιουργήσει και διατηρούμε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον για όλους τους συναδέλφους μας ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας, αναγκών προσβασιμότητας και κουλτούρας.

ΗΓΕΤHΣ ΣΤΗ

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ο Όμιλός μας διαχρονικά πρωτοπορεί στον τομέα της αειφορίας. Τα προγράμματα Sani Green και Ikos Green αποτελούν κεντρικό οδηγό μας για περισσότερο από 15 χρόνια και έχουν διαμορφωθεί σε ένα βραβευμένο πρόγραμμα Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης το οποίο συνάδει με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και διέπει τη δέσμευσή μας για βελτιστοποίηση της λειτουργίας των ξενοδοχείων μας και τη δημιουργία θετικού αντίκτυπου. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για άμεση δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική καταστροφή, ο Όμιλος Sani/Ikos έχει θέσει ένα φιλόδοξο τριπλό στόχο: να πετύχει το Net Zero, μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, έως το 2030 και να είναι σε θέση να παράγει μηδενικά πλαστικά απορρίμματα και μηδενικά απόβλητα για υγειονομική ταφή σε όλα τα ξενοδοχεία του έως το 2024.

Μία δυναμική καριέρα στον Όμιλο Sani/Ikos σε περιμένει

Κάνοντας την αίτηση σου θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και το βιογραφικό σου. Εμείς θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σου και θα σε αντιστοιχίσουμε στην ιδανική θέση εργασίας.
Μενού